2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

ölçün bir ivedili çıkış kapısı ekseriya 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve diğer özellikleri üzere faktörler fiyatı etkiler.

Antrparantez, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makalemızda;

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Ekseriya metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Bununla yanında dundaki kriterlere sahip olan yerlerde yekta yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Kazalı sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedi kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği istanbul Yangın kapısı fiyatları kapsamında kıl payı bütün kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Durağan kanada ast üst sürgü ve dip kısım uygulandığı kabil, amudi panik amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz lüks insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın palas tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page